Miljözon Ludwigsburg med omnejd

Obligatorisk typ av miljödekal i Ludwigsburg med omnejd: grön

Green Badge Bremen

 

Mer information om nivåer på miljöplaketterna finns i avsnittet Typer av miljöplaketter.

 

Datum då miljözonerna infördes i Ludwigsburg med omnejd

  • sedan 1 januari 2013 – tillträde endast för fordon med en grön miljödekal

 

Karta över lågutsläppszonen i Ludwigsburg med omnejd

Få vägbeskrivningar

Visa alternativ dölj alternativ

 

Grön zon i Ludwigsburg med omnejd, Tyskland

Sedan 1 januari 2013 kräver Ludwigsburg och städerna i samma region – Markgröningen, Pleidelsheim, Ingersheim, Freiberg am Neckar, Kornwestheim & Remseck, Asperg, Möglingen, Tamm och Bietigheim-Bissingen – att fordon visar den gröna miljödekalen för inträde. Syftet med zonen är att förbättra luftkvaliteten i enskilda kommuner och i hela regionen genom att minska koncentrationen av utsläpp som produceras av mindre miljövänliga fordon. För såväl tyska som utländska förare är det en skyldighet att placera denna dekal på vindrutan.

Vilka typer av fordon påverkas?

Skyldigheten att äga miljödekalen gäller både för tyska och utländska personbilar (M1); husbilar (M1); tunga campingbilar (M1); minibussar (M2); bussar (M3); små transportfordon (N1); transportfordon (N2); lastbilar (N2); och tunga fordon (N3).

 

Köra i Ludwigsburg med omnejd

Ska du till Ludwigsburg med omnejd med bil?

Sedan 1 januari 2013 behöver såväl tyska som utländska förare den gröna dekalen för att komma in i Ludwigsburg med omnejd. Inträde till staden är därför endast tillåtet för fordon som producerar en lägsta nivå av luftföroreningar – Euro 4 (diesel) eller Euro 1 (bensin). Att inte följa dessa regler straffas i Tyskland med böter på 80 EUR.
Lågutsläppszonen i Ludwigsburg med omnejd inkluderar andra städer i regionen, specifikt Markgröningen, Pleidelsheim, Ingersheim, Freiberg am Neckar, Kornwestheim & Remseck, Asperg, Möglingen, Tamm och Bietigheim-Bissingen.

Beställ din miljöplakett för att köra i Ludwigsburg med omnejd och få gratis frakt!

Plaketten har obegränsad giltighetstid och placeras i vindrutans nedre högra hörn.

KÖR DU BIL TILL Ludwigsburg med omnejd?

Få GRATIS leverans av miljöplaketten.